O autoru

Pozdrav svim posjetiteljima !

U fokusu Impulsa kreacije je osobni razvoj koji će ovdje biti razmatran iz različitih aspekata u svrhu boljeg razumijevanja korisnosti rada na sebi.

Danas su nam na raspolaganju znanja i „alati“ kojima možemo pomoći umu i tijelu da se lakše nosi s izazovima svakodnevice kako bi je aktivno svjesno poboljšavali. Svjesno ulaganje vremena i truda u dodatna znanja o samima sebi – dinamici sadržaja svijesti (međuovisnosti misli i emocija) u kombinaciji s učinkovitim metodama osobnog rasta, omogućuje rasterećenje od „emocionalne prtljage“, primjereniju adaptaciju na stres i integraciju unutarnjih suprotnosti uslijed čega dolazi do rasta unutarnjeg mira i zadovoljstva u sadašnjem trenutku.

Vibor Bulat www.impuls-kreacije.com
Vibor Bulat, autor bloga

Preporučujem vam navedene članke pročitati i iznova s određenim vremenskim odmakom. Tekstovi su strukturirani tako da se međusobno nadopunjuju. Zamijetit ćete da će vam prilikom ponovljenih čitanja, veće žarište pozornosti biti na drukčijim dijelovima teksta. Time u umu postupno dolazi do dubljeg razumijevanja znanja.

Impuls kreacije periodički će biti nadopunjavan novim objavama.

Završio sam Studij medicinske biokemije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Po struci sam magistar medicinske biokemije i laboratorijske dijagnostike.

Zadnjih tridesetak godina, izučavam i prakticiram različite metode osobnog razvoja, a 2013. godine educirao sam se u Sloveniji pod mentorstvom gospođe Pike Rajnar, za certificiranog EFT praktičara 2. stupnja  po međunarodnom EFT International standardu kojim sam osposobljen za rad ovom metodom s drugim ljudima.