O autoru

Pozdrav svim posjetiteljima !

U fokusu Impulsa kreacije je osobni razvoj koji će ovdje biti razmatran iz različitih aspekata u svrhu boljeg razumijevanja korisnosti rada na sebi.

Danas su nam na raspolaganju znanja i „alati“ kojima možemo pomoći umu i tijelu da se lakše nosi s izazovima svakodnevice kako bi je aktivno svjesno poboljšavali. Svjesno ulaganje vremena i truda u dodatna znanja o samima sebi – dinamici sadržaja svijesti (međuovisnosti misli i emocija) u kombinaciji s učinkovitim metodama osobnog rasta, primjerice EFT-om – omogućuje rasterećenje od „emocionalne prtljage“, primjereniju adaptaciju na stres i integraciju unutarnjih suprotnosti uslijed čega dolazi do rasta unutarnjeg mira i zadovoljstva u sadašnjem trenutku.

Vibor Bulat www.impuls-kreacije.com
Vibor Bulat, autor bloga

Preporučujem vam navedene članke pročitati i iznova s određenim vremenskim odmakom. Tekstovi su strukturirani tako da se međusobno nadopunjuju. Zamijetit ćete da će vam prilikom ponovljenih čitanja, veće žarište pozornosti biti na drukčijim dijelovima teksta. Time u umu postupno dolazi do dubljeg razumijevanja znanja.

Impuls kreacije periodički će biti nadopunjavan novim objavama.

Završio sam Studij medicinske biokemije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Po struci sam magistar medicinske biokemije i laboratorijske dijagnostike.

 

Zadnjih tridesetak godina, izučavam i prakticiram različite metode osobnog razvoja, a 2013. godine educirao sam se u Sloveniji pod mentorstvom gospođe Pike Rajnar, za certificiranog EFT praktičara 2. stupnja po međunarodnom AAMET (engl. Association for the Advancement of Meridian Energy Techniques) standardu kojim sam osposobljen za rad ovom metodom s drugim ljudima.