Na radionici Smanjenje stresa & EFT, proći ćete kroz lako pamtljiv i jednostavan redoslijed EFT protokola s objašnjenjima pojedinih faza kako bi naučeno mogli u određenim situacijama primjeniti i samostalno.

Na radionici Smanjenje stresa & EFT biti će riječi o tome kako je stres povezan s emocijama, tijelom i tjelesnim energetskim sustavom.

EFT nam može pomoći u rješavanju & lakšem i izlaženju na kraj, kako se danas voli popularno reći “izazovima”. Mišljenja sam da kad je u pitanju naš osobni “izazov” kao npr. strah, trema / nesigurnost od prezentacije pred publikom, mucanje, prekomjerna težina, problemi u obiteljskim i poslovnim odnosima itd…. to na osobnoj razini ne doživljavamo kao izazov već kao problem koji žulja / smeta i za kojeg bi najradije da ga nema. Izraz izazov primjereniji je natjecateljskom duhu sportskih događaja jer sami sebe na psihološkoj razini ne možemo pobjediti već je ključ u razumjevanju & energetskom razrješenju koje donosi olakšanje i drukčiju prespektivu dotadašnjeg problema.

Radionice su primjerene vama kojima će to biti prvi susret s jednostavnom i učinkovitom EFT metodom ali preporučam i vama koji već znate i primjenjujte EFT metodu kako bi i dodatno nadogradili svoje znanje.

Prostor za EFT radionice

Radionica Smanjenje stresa & EFT održava se u Zagrebu (kvart Maksimir – Ružmarinka), po dogovoru za jednog ili više sudionika u trajanju do 120 min. Za više informacija i dogovor kontaktirajte me na mail: info@impuls-kreacije.com, a za detaljnije potom telefonski.