Na radionici Smanjenje stresa & EFT, proći ćete kroz lako pamtljiv i jednostavan redoslijed EFT protokola s objašnjenjima pojedinih faza kako bi naučeno mogli u određenim situacijama primjeniti i samostalno. Također, naučiti ćete i metodu Šest iscjeljujućih zvukova – jednostavnu energetsku Tao vježbu kojom, u kombinaciji sa EFT-om, možete još učinkovitije izlaziti na kraj sa štetnim posljedicama stresa.

  • Na radionici Smanjenje stresa & EFT bit će i riječi o povezanost stresa s emocijama, tijelom i tjelesnim energetskim sustavom
  • Radionice su primjerene vama kojima će to biti prvi susret s metodom EFT ali je dobrodošlo i vama koji već znate i primjenjujte EFT metodu kako bi obnovili i dodatno nadogradili znanje.
  • Dodatno, naučiti ćete i metodu Šest iscjeljujućih zvukova kojom putem jednostavnih i učinkovitih vježbi kroz fizičke pokrete i odgovarajuće zvukove, u trajanju od 10-15 minuta dnevno, možete potaknuti bolji protok energije kroz tijelo te i na taj način raditi na smanjenju posljedica stresa

Radionica Smanjenje stresa & EFT održava se u Zagrebu, po dogovoru za jednog ili više sudionika i može trajati od 60 min do 120 min. Za više informacija i dogovor kontaktirajte me na mail: info@impuls-kreacije.com, a za detaljnije potom telefonski.