EFT radionice pružaju odličnu mogućnost za upoznavanje s metodom tapkanja, zajedničko tapkanje na određenu temu te razmjenu mišljenja i upoznavanje drugih ljudi. Ovakvim pristupom uviđamo da svi imamo mnogo toga zajedničkog te da su iza različite vanjštine unutarnji mehanizmi funkcioniranja isti. Na radionicama kroz razgovor tražimo obrasce, okidače i dotičemo se osjećaja, strahova, različitih aspekata doživljaja i uvjerenja koja se pojavljuju.

EFT radionice svojom su dinamikom predviđene za skupinu sudionika osim Individualne EFT radionice koja je prilagođena radu “jedan na jedan”. Za više detalja o pojedinim vrstama radionica pogledajte u nastavku članka.

Uvodna EFT radionica

Na ovoj radionici upoznati ćete Tehniku emocionalne slobode, a bit će i riječi o povezanost stresa s emocijama, tijelom i tjelesnim energetskim sustavom. U praktičnom dijelu radionice naučit ćete redoslijed EFT tapkanja s objašnjenjima pojedinih faza, zajednički ćemo tapkati na dah i tjelesne pokrete. Radionica traje oko 90 min.

Individualna EFT radionica

Kod individualnog tapkanja možemo se posvetiti vašem konkretnom problemskom događaju, vašim emocijama, tempom koji vama odgovara. Individualno tapkanje je po dogovoru, traje oko 90 min.

Zajedničko tapkanje u grupi

U ovom zajedničkom tapkanju na određenu temu možemo biti anonimni tako da ne pričamo o svom konkretnom problemu. Kroz zajedničko tapkanje opažamo ipak da nismo sami te da i drugi osjećaju i doživljavaju slično. Zajedničko tapkanje traje oko 60 minuta.

EFT radionica – željena težina

Tijekom ove zanimljive interaktivne ciljane radionice, zajedničkim tapkanjem u skupini radimo na različitim aspektima  povezanima s težinom. Dobiti ćete i preporuke kako možete kod kuće raditi i sami na ovu temu. Radionica traje oko 180 minuta.

Termini održavanja

Individualna EFT radionica je u Zagrebu u terminu po dogovoru, a za sve ostale EFT radionice datumi održavanja bit će objavljivani na Impulsu Kreacije.

Za više informacijama o radionicama: mob. 098 930 1093 & mail.

Ako želite primati informacije o nadolazećim radionicama i novim člancima, pribilježite se na webu na Newsletter Impuls Kreacije.